• Değerli Ziyaretçi, Meizu Türkiye forumunu yeni adresinde ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Forumdaki değişiklikler hakkında bilgi sahibi olabilmek için lütfen tıklayınız:

    Yeni forum düzenlemeleri hakkında

Ana Konu Meizu 16th Ana Konu / Kullanıcıları Kulübü

1- Distiribitör Biztech,Servis hizmetini Kvk şubeleri veriyor.
2-Ben kutu içeriğini fotoğrafladım açarken.Birkaç gün içinde buradan paylaşmaya çalışırım.
3-Henüz iki gündür kullanıyorum.Kullandığım ilk gün mesajları okumada sıkıntı yoktu fakat bugün bildirim ekranından mesajı oku dediğimde mesaj kutusunu açmıyor.Bunun dışında benim farkettiğim uygulama kopyalama diye bir özellik var.Bir uygulamayı kopyalayıp farklı iki ekranda görüntüleyebiliyorsun.Benimkinde kendi kendine Google Chrome uygulamasını kopyalamış.Uygulama telefonla beraber geldiği için kaldıramadım bir türlü ikisi de duruyor.Çözmeye çalışıyorum.Farkettiğim bir şey daha var.Kilit ekranı kullanıyorken yüz algılamayla kilit açıldıktan sonra ekranı yukarıya doğru ittiğiniz de ana sayfa açılıyordu fakat benimkin de bir süre sonra ana ekranı açmamaya başladı ben de kilit ekranını kaldırıp bundan kurtuldum.İlk gün yüzümü düzgün tanıtamamıştım bundan olabileceğini düşünüyorum.Bir de şu var yüz tanıma o kadar hızlı çalışıyor ki bazen telefonu masanın üzerine koyarken tekrar kilit açılıyor.
4- Fotoğraf ve video çekme konusunda ben de çok bilgili değilim ama vide çektikten sonra ois ile ilgili yorumumu yaparım.
5-Telefonun şebeke çekimi gayet iyi zaten tanıtımına bakarsanız bununla ilgili özel bir teknoloji kullanmışlar oradan okuyun.4g de canavar gibi tıkladığın an youtube u falan açıp videoyu başlatıyor.Telefon çekim gücünün 4.tıkın altına düştüğünü görmedim.Wireless internet konusunda ise 3 kat üstteki modemin wifi sini görüyor.Ben Turkcell kullanıyorum tabi bu dediklerim operatöre göre değişebilir.
6- Güneş altında daha deneyimleme şansım olmadı ama bana göre full parlaklığa açmanıza gerek kalmadan bile güneş altında kullanabilirsiniz.Deneyimledikten sonra bir daha yorum yaparım.
7- Tekrar ifade edeyim fotoğraf konusunda pro bir insan değilim.Kişisel görüşümden bahsedeceğim.Fotoğraf kalitesi bana Xiaomi Mi8 ayarında gibi geldi.Gece birkaç fotoğraf çektim gren falan oluşmadı.Çok az ışıklı ortamda henüz denemedim.Gündüz çekimini konuşmaya gerek bile yok.Netleme hızı tahminim 0.5-1 sn arasıdır.
8- Zil sesi şiddet olarak resmen efsane.Şuan yarının biraz üstünde kullanmama rağmen çok rahat duyabileceğim bir ses veriyor.Zil sesi netlik açısından da çok iyi.Benim şuana kadar duyduğum en yüksek zil sesi Meizu 16th.Video oynatırken ve müzik dinlerken de çok temiz ve şiddetli bir ses veriyor.
9- İşte benim açımdan da en önemli sorulardan biri.Henüz tam olarak denyimleyemedim.Sadece bugün bi 30-40 sn kulaklıkla müzik dinleyebildim.Odyofil olmasam da 10 yılı aşkın bir süredir kulaklıklar ve ses konusuna ilgiliyimdir.Sony mdr ex650apt kulakiçi kulaklık kullanıyorum.Empedansı 32 ohm bu yüzden her telefonun sürebileceği bir kulaklık değil.Eski telefonum Htc One mini(M4)ye göre son seste desibel olarak daha az besleyebiliyor gibi geldi.Sesi çok net veriyor.Son seste distorsiyon yok.Yarın tekrar deneyeceğim.Tahminim empedansı 16 ohm olan kulaklıklarla daha çok desibel alınabilir.
10-Ekran koruyucu yok fakat kutudan jelatiniyle çıktı.Jelatinin altında baloncuk olmadığı için şu an ben çıkarmadan kullanıyorum.Ekran koruyucu aldığım zaman çıkartacağım.
11-Bu sorunuzu tam olarak algılayamadım ama ilk şarj deneyimim sonucunu söyleyeyim.Sürekli wifi ve mobil veri açık 20 saat boyunca telefonu kullandım ama gün içinde çok fazla kurcalayamadım telefonu.Şarjı %7 ye düştü tekrar şarja taktım.
12-Gürültülü bir ortamda test edemedim ama son ayarda kulaklık sesi gayet net geliyor.Yalnız kulaklık ses çıkış yeri telefonun en tepesinde kaldığı için o noktayla kulağınızı ortalarsanız daha net duyuyorsunuz sesi.Biraz alışkanlık gerektiriyor.Eski telefonumun kulaklık ses çıkışı çok yüksekti yarıda ya da biraz üstünde kullanıyordum.Göreceli bir yorum olabilir ama sanki o daha çok ses veriyor gibiydi kulaklıktan.Ama iphone 7 ye kıyasla kulaklık ses çıkışı daha yüksek bence.
13-Malzeme kalitesi Samsung S ve Note serisi,Apple iphone seviyesinde.Hatta bu markaların bazı modellerinden daha premium bir hissiyatı var.
14-Ben kıyamadığım için kutudan çıkan plastik kılıf ile kullanıyorum.Kılıfla kullanırken biraz daha kaygan kılıfsız haline göre bence.Telefon çok ince olduğundan kullanırken düşürmemek için dikkatli olmakta fayda var.Tek elle tutması bu boyuttaki bir ekrana sahip telefona göre kolay.
15-Bu sorunun cevaplarına epey.com a gireseniz ulaşabilirsiniz.
16-Buna nasıl bakabilirz ben bilmiyorum.Görmek için önerdiğiniz bir uygulama varsa kurup cevabını veririm.
17-Arka plandaki uygulamalara tıkladığınız anda kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.Arayüzü bence çok hızlı.
18-Wireless çekim gücü eski telefonuma göre(HTC ONE Mini) daha iyi.Zaten eskisi de çok iyiydi.5 yıl boyunca bir sıkıntı yaşamadım.
19-Henüz gps i test etme şansım olmadı.Haritaları kullandığım zaman yorum yaparım.
20- Telefonda bildirim ledi var mı yok mu ben de henüz bilmiyorum.Eğer varsa daha farkedemedim.
21-Telefonu ilk kez şarja taktığımda %20-%100 arası 60 dk sürdü.Bugün tekrar %7 deyken taktım.91 dakikada %100 oldu.Şarj adaptörü 2A destekliyor.
22-Kullanım kılavuzunda Sar değerleri ayrı ayrı Türkçe olarak yazıyor.Okudum ama şuan hatırlamıyorum.Tekrar bakınca yazarım.
23-Arayüzü aşırı derecede basit.Oyuncak gibi geldi bana biraz.Daha çok gençlere yönelik yapmışlar sanırım.3 ayrı gezinme çubuğu var.Ben mBack fonksiyonunu kullanıyorum.Hemen alıştım.Ekranın en altının ortasında yatay çizgi şeklinde bir tuş var(mBack tuşu).Buna birkez basarsan geri geliyor.Sert basarsan ana ekrana dönüyor.Hemen yanından aşağıdan yukarı doğru parmağını sürüklersen arka plandaki uygulamaları açıyor.Ayrıca ekranın en altında parmağını sağa sola doğru sürüklersen son kullandığın uygulamalar arasında geçiş yapıyor.
24- 24. soru olsaydı cevaplayabilir miydim bilmiyorum :)
Daha önceki mesajlarda birkaç yorum yaptım.
 

brk.1905

Merhaba, dünya!
şu etiket konuları gibi şeylerde üzerime yoktur :) en az 5 iadem var bu konudan. Hemde çok büyük markaların ürünleri. Üst üste yapıştırılmış etiketler mi dersin. Daha önce açılmış her tarafı çizik toz içinde olup ama ne hikmetse tek etiketli gelen ürünler mi dersin. Bunların hepside fabrikasyon dediğiniz orjinal etiketler arkadaşlar. Çok kişiye yardımcı olmuşluğum vardır bu konularda. Bu ürünler de Türkiye'ye yeni girdi. İade olma şansı sıfır. Daha bir hafta oldu :) Kargolamalar bile yeni yeni yapılıyor.

Eğer Türkçe klavuzlar vs çinde fabrikada konulduysa zaten burada açılmasına gerek yok. Fabrikasından gelen anlaşmalı ürünün içinden salatalık mı çıkacakta ithalatçısı ürün geldiğinde açsın kontrol etsin ürünü. Sonuçta fabrikadan geliyor.

Bu arada internetten alışverişlerde oluyor sanmayın bunu sadece :) Ne büyük teknoloji mağazalarında çift etiketli ürünler denk geldi bize. Ne içi toz içinde ürünler denk geldi. Hemde tam 3 kutu ürün arka arkaya açtırdık 2 tane çift etiketli bir tane de kulaklık bölümü kırık ürün geldi. O yüzden alırken iyi inceleyin ürünleri.

En ufak şeyden nem kapılması da çok doğal. Bizdeki müşteri memnuniyeti ortada. Büyük paralar ödeniyor.

Tavsiyem telefonu alırken hangi marka olursa olsun isterse dünyanın en büyük markaları olsun mutlaka kutu açma videosu çekin. Elinizde kanıt olsun.
 

brk.1905

Merhaba, dünya!
eğer fabrikasyon etikette herhangi bir açılma olmayıp üzerine ithalatçının kendi etiketini de yapıştırması neden rahatsızlık versin ki ? Önemli olan fabrikasyon etiket.

Bu konular üzerine çok çalıştım. Aldığım cevaplar

1- imei numaralarını kayıt etmek için telefon arkasında ki imei etiketini alıyoruz o yüzden kutuyu açıyoruz
2-kutunun içini kontrol ediyoruz
3-içine Türkçe kullanım klavuzu koyuyoruz (bazı ithalatçı firmalar bunu kutunun dışına koyuyor jelatin atıyor üstüne kısaca çözüm basit aslında )
4-İçine Türkçe yazılım atıyoruz
5-Uyumlu şarj aleti koyuyoruz ( bazı firmalar bunu kutunun dışına koyuyor jelatinliyor yine çözüm basit aslında )

genelde söylenenler bunlar. Eğer global üretilen bir ürün ithal ediliyorsa bunların hiç birini kabul etmiyorum son kullanıcı olarak.

Orjinal fabrikasyon etiketinin hiç açılmamış olması gerekir. Tüketici ürünü ilk açan olmak ister bu en büyük hakkıdır. Tartışmaya açık değildir.

Eğer firmalar iade ürün satıyorsa bunu belirtecek ona göre fiyat koyacak. Tüketici kandırmayacak.

Sizlere düşen tek şey kutuyu açarken markası ne olursa olsun video çekin iyi bir ışık alan yerde. Kutu açılım videosu çok önemli haklarınızı aramak için.
 

isikmuhamm

HSR Servis Türkiye
Yönetici
Hocam donanımhaber forumunda bir arkadaş "Biztech i aradım sadece siyah ve getirdiklerini ve önümüzdeki ay mavi geleceğini ama beyazı getirmeyeceklerini söylediler. " Yazmış ona istinaden söyledim yanlış olabilir.
Hocam ben birkaç ay önceden ulaşmıştım bu bilgiye belki de güncel değilim. Doğru olabilir o zaman yanlış bilgi aktarmak istemem özür diliyorum

Edit: şimdi yeni bir bilgi aldım, tüm renkler gelecekmiş
 
Son düzenleme:

Venovis

Çiçeği burnunda
Hocam ben birkaç ay önceden ulaşmıştım bu bilgiye belki de güncel değilim. Doğru olabilir o zaman yanlış bilgi aktarmak istemem özür diliyorum

Edit: şimdi yeni bir bilgi aldım, tüm renkler gelecekmiş
Belki de bu kadar talep beklemiyorlardı iyi oldu tüm renklerin gelmesi bazı kullanıcılar sırf mavi veya beyazı yok diye başka telefona yönelebiliyor
 

hsynkabil

Çiçeği burnunda
Merhaba arkadaslar, telefonu gectigimiz pazar siparis verdim dun elime ulasti. Ben de aslinda meizuyu cok arastirdim, 16x veya x8 gibi orta segment telefonlardan birini bekliordum almak icin. Ama meizu 16 gelince hem de xiaomi mi 8 den ucuz olunca (cinde 1 yuan ucuz zaten) dayanamadim aldim :D

Ama dunden beri moralim biraz bozulmadi deil, cunku cok heves ederek aldim 5 yillik iphone kullaniminin ustune. Gozlemledigim birkac hata soyle:
  • Iscep i play store dan indiremiyorum (bu cihaz bu versiyonla uyumlu deil diyor).
  • Asphalt 9 u indirip bi oyun oynayayim dedim, oyun un download olmasi bitti bi uyari verdi tekrar indirmeye basladi. Ben de bi hata olmustur tekrar bekleyeyim dedim, yine aynisi oldu indirme bitince tekrardan indirmeye basladi, ben de artik vazgectim indirmekten.
  • Telefonu hem ingilizce hem de turkce dilde denedim, kilit ekraninda alttan yukari swipe yapip sifre girme ekrani acilinca sol alt kosede ve ust kosede rusca biseyler yazior.
  • Yaklasik 5-10 tane uygulamayi play store dan install dedim, guzelce hepsi siraya girdi. Indirme yaparken ara ara wifi baglantisi koptu, tekrar geldiginde indirme devam edecek gibi uyarilar cikiodu popup olarak. Bugun de ogle yemeginde arkadasin yaydigi internete baglanip "Hadi" oynuyordum ki sunucu baglantisi koptu birkac defa, zaten sonra da yarismada sorulara yetisemedik elendik gittik. Acaba cihazin wifi nda bir sorun olabilir mi?
  • Son olarak bu telefonlara hic guncelleme gelmeyecekmis gibi hissediyorum.
Su an moralim gercekten bozuk, telefonu iade etsem mi diye dusunuyorum. Android dunyasina kullanim olarak yabanciyim fakat aylardir neler olup bittigini takip etmeye calistim. Oppo sundan oneplus ina, xiaomi sinden huawei ye kadar hepsini takip ettim. Belki bilmedigim seyler vardir sonucta android ilk defa kullaniorum.

Komple olumsuz bi yazi yazmak istemem yukardaki durumlar haric telefonu gercekten cok begendim, ekrani, parmak okuyucusu kasanin sikligi falan cok guzel. Ama ben ios tan gelen aliskanlikla stabillik ve guncelleme ariyorken belki de guncelleme konusunda iyi olmayan bi cinli telefon mu aldik diorum kendi kendime.

Su an moralim gercekten cok bozuk telefonu iade edip pocophone almayi bile dusundum ki pocophone kasasi ve tasarimi bana cok kaba gelior, ama xiaomi guncelleme konusunda sanki daha iyi gibi gelior bana, tabi yanlis da bilior olabilirim.

Bana bi akil verir misiniz? :(

meizu-1.png meizu-2.png
 
Son düzenleme:

akkas88

Çiçeği burnunda
Merhaba arkadaslar, telefonu gectigimiz pazar siparis verdim dun elime ulasti. Ben de aslinda meizuyu cok arastirdim, 16x veya x8 gibi orta segment telefonlardan birini bekliordum almak icin. Ama meizu 16 gelince hem de xiaomi mi 8 den ucuz olunca (cinde 1 yuan ucuz zaten) dayanamadim aldim :D

Ama dunden beri moralim biraz bozulmadi deil, cunku cok heves ederek aldim 5 yillik iphone kullaniminin ustune. Gozlemledigim birkac hata soyle:
  • Iscep i play store dan indiremiyorum (bu cihaz bu versiyonla uyumlu deil diyor).
  • Asphalt 9 u indirip bi oyun oynayayim dedim, oyun un download olmasi bitti bi uyari verdi tekrar indirmeye basladi. Ben de bi hata olmustur tekrar bekleyeyim dedim, yine aynisi oldu indirme bitince tekrardan indirmeye basladi, ben de artik vazgectim indirmekten.
  • Telefonu hem ingilizce hem de turkce dilde denedim, kilit ekraninda alttan yukari swipe yapip sifre girme ekrani acilinca sol alt kosede ve ust kosede rusca biseyler yazior.
  • Yaklasik 5-10 tane uygulamayi play store dan install dedim, guzelce hepsi siraya girdi. Indirme yaparken ara ara wifi baglantisi koptu, tekrar geldiginde indirme devam edecek gibi uyarilar cikiodu popup olarak. Bugun de ogle yemeginde arkadasin yaydigi internete baglanip "Hadi" oynuyordum ki sunucu baglantisi koptu birkac defa, zaten sonra da yarismada sorulara yetisemedik elendik gittik. Acaba cihazin wifi nda bir sorun olabilir mi?
  • Son olarak bu telefonlara hic guncelleme gelmeyecekmis gibi hissediyorum.
Su an moralim gercekten bozuk, telefonu iade etsem mi diye dusunuyorum. Android dunyasina kullanim olarak yabanciyim fakat aylardir neler olup bittigini takip etmeye calistim. Oppo sundan oneplus ina, xiaomi sinden huawei ye kadar hepsini takip ettim. Belki bilmedigim seyler vardir sonucta android ilk defa kullaniorum.

Komple olumsuz bi yazi yazmak istemem yukardaki durumlar haric telefonu gercekten cok begendim, ekrani, parmak okuyucusu kasanin sikligi falan cok guzel. Ama ben ios tan gelen aliskanlikla stabillik ve guncelleme ariyorken belki de guncelleme konusunda iyi olmayan bi cinli telefon mu aldik diorum kendi kendime.

Su an moralim gercekten cok bozuk telefonu iade edip pocophone almayi bile dusundum ki pocophone kasasi ve tasarimi bana cok kaba gelior, ama xiaomi guncelleme konusunda sanki daha iyi gibi gelior bana, tabi yanlis da bilior olabilirim.

Bana bi akil verir misiniz? :(

Ekli dosyayı görüntüle 117 Ekli dosyayı görüntüle 118
Bu şekilde sorunları varsa çok üzücü. Play store içinde uygulama ayarlarından play store uygulamasını bulup önbelleği temizle yapım denemizde fayda var olmazsa aynı yerden play store in güncellemeleri kaldırmayı deneyin
 

Venovis

Çiçeği burnunda
Merhaba arkadaslar, telefonu gectigimiz pazar siparis verdim dun elime ulasti. Ben de aslinda meizuyu cok arastirdim, 16x veya x8 gibi orta segment telefonlardan birini bekliordum almak icin. Ama meizu 16 gelince hem de xiaomi mi 8 den ucuz olunca (cinde 1 yuan ucuz zaten) dayanamadim aldim :D

Ama dunden beri moralim biraz bozulmadi deil, cunku cok heves ederek aldim 5 yillik iphone kullaniminin ustune. Gozlemledigim birkac hata soyle:
  • Iscep i play store dan indiremiyorum (bu cihaz bu versiyonla uyumlu deil diyor).
  • Asphalt 9 u indirip bi oyun oynayayim dedim, oyun un download olmasi bitti bi uyari verdi tekrar indirmeye basladi. Ben de bi hata olmustur tekrar bekleyeyim dedim, yine aynisi oldu indirme bitince tekrardan indirmeye basladi, ben de artik vazgectim indirmekten.
  • Telefonu hem ingilizce hem de turkce dilde denedim, kilit ekraninda alttan yukari swipe yapip sifre girme ekrani acilinca sol alt kosede ve ust kosede rusca biseyler yazior.
  • Yaklasik 5-10 tane uygulamayi play store dan install dedim, guzelce hepsi siraya girdi. Indirme yaparken ara ara wifi baglantisi koptu, tekrar geldiginde indirme devam edecek gibi uyarilar cikiodu popup olarak. Bugun de ogle yemeginde arkadasin yaydigi internete baglanip "Hadi" oynuyordum ki sunucu baglantisi koptu birkac defa, zaten sonra da yarismada sorulara yetisemedik elendik gittik. Acaba cihazin wifi nda bir sorun olabilir mi?
  • Son olarak bu telefonlara hic guncelleme gelmeyecekmis gibi hissediyorum.
Su an moralim gercekten bozuk, telefonu iade etsem mi diye dusunuyorum. Android dunyasina kullanim olarak yabanciyim fakat aylardir neler olup bittigini takip etmeye calistim. Oppo sundan oneplus ina, xiaomi sinden huawei ye kadar hepsini takip ettim. Belki bilmedigim seyler vardir sonucta android ilk defa kullaniorum.

Komple olumsuz bi yazi yazmak istemem yukardaki durumlar haric telefonu gercekten cok begendim, ekrani, parmak okuyucusu kasanin sikligi falan cok guzel. Ama ben ios tan gelen aliskanlikla stabillik ve guncelleme ariyorken belki de guncelleme konusunda iyi olmayan bi cinli telefon mu aldik diorum kendi kendime.

Su an moralim gercekten cok bozuk telefonu iade edip pocophone almayi bile dusundum ki pocophone kasasi ve tasarimi bana cok kaba gelior, ama xiaomi guncelleme konusunda sanki daha iyi gibi gelior bana, tabi yanlis da bilior olabilirim.

Bana bi akil verir misiniz? :(

Ekli dosyayı görüntüle 117 Ekli dosyayı görüntüle 118
Cihazı kullanan diğer arkadaşlarda böyle bir sorun var mı acaba?
 

isikmuhamm

HSR Servis Türkiye
Yönetici
Merhaba arkadaslar, telefonu gectigimiz pazar siparis verdim dun elime ulasti. Ben de aslinda meizuyu cok arastirdim, 16x veya x8 gibi orta segment telefonlardan birini bekliordum almak icin. Ama meizu 16 gelince hem de xiaomi mi 8 den ucuz olunca (cinde 1 yuan ucuz zaten) dayanamadim aldim :D

Ama dunden beri moralim biraz bozulmadi deil, cunku cok heves ederek aldim 5 yillik iphone kullaniminin ustune. Gozlemledigim birkac hata soyle:
  • Iscep i play store dan indiremiyorum (bu cihaz bu versiyonla uyumlu deil diyor).
  • Asphalt 9 u indirip bi oyun oynayayim dedim, oyun un download olmasi bitti bi uyari verdi tekrar indirmeye basladi. Ben de bi hata olmustur tekrar bekleyeyim dedim, yine aynisi oldu indirme bitince tekrardan indirmeye basladi, ben de artik vazgectim indirmekten.
  • Telefonu hem ingilizce hem de turkce dilde denedim, kilit ekraninda alttan yukari swipe yapip sifre girme ekrani acilinca sol alt kosede ve ust kosede rusca biseyler yazior.
  • Yaklasik 5-10 tane uygulamayi play store dan install dedim, guzelce hepsi siraya girdi. Indirme yaparken ara ara wifi baglantisi koptu, tekrar geldiginde indirme devam edecek gibi uyarilar cikiodu popup olarak. Bugun de ogle yemeginde arkadasin yaydigi internete baglanip "Hadi" oynuyordum ki sunucu baglantisi koptu birkac defa, zaten sonra da yarismada sorulara yetisemedik elendik gittik. Acaba cihazin wifi nda bir sorun olabilir mi?
  • Son olarak bu telefonlara hic guncelleme gelmeyecekmis gibi hissediyorum.
Su an moralim gercekten bozuk, telefonu iade etsem mi diye dusunuyorum. Android dunyasina kullanim olarak yabanciyim fakat aylardir neler olup bittigini takip etmeye calistim. Oppo sundan oneplus ina, xiaomi sinden huawei ye kadar hepsini takip ettim. Belki bilmedigim seyler vardir sonucta android ilk defa kullaniorum.

Komple olumsuz bi yazi yazmak istemem yukardaki durumlar haric telefonu gercekten cok begendim, ekrani, parmak okuyucusu kasanin sikligi falan cok guzel. Ama ben ios tan gelen aliskanlikla stabillik ve guncelleme ariyorken belki de guncelleme konusunda iyi olmayan bi cinli telefon mu aldik diorum kendi kendime.

Su an moralim gercekten cok bozuk telefonu iade edip pocophone almayi bile dusundum ki pocophone kasasi ve tasarimi bana cok kaba gelior, ama xiaomi guncelleme konusunda sanki daha iyi gibi gelior bana, tabi yanlis da bilior olabilirim.

Bana bi akil verir misiniz? :(

Ekli dosyayı görüntüle 117 Ekli dosyayı görüntüle 118
Hocam öncelikle cihazın hayırlı olsun, Yaşadığın sorunlar üzücü, elimden geldiğince çözümleri yazayım:

  • öncelikle işcep bi çok cihazda böyle sorun oluşturuyor. xiaomiler huaweiler dahil apkpure gibi sitelerde apk indirmek lazım, bir kere indirdikten sonra sorunsuz güncellemesini yapabilir play store
  • büyük oyunlarda bazen böyle sorunlar yaşanıyor. bu büyük oyunların da bu şekilde ana uygulama apk'sı 50-60mb ciivarlarında oluyor. orjinal apksını indirdikten sonra apk oyunu sorunsuz bir şekilde indirecek ve güncellemesini yapacaktır.
  • bu çeviri hatasını burada da eklerseniz toplu şekilde firmaya iletebiliriz https://meizuturkiye.org/threads/cihazinizda-karsilastiginiz-ceviri-hatalarini-burada-raporlayin.39/
  • wifi kopma noktasında bişey diyemiyorum ben kullandığımda hiçbir sorun yaşamamıştım wifi ile ilgili
  • telefon güncelleme alır hocam sıkıntı yaşamazsınız. yeni nesil flyme sistemi sgsi project treble desteği de sunduğu için artık güncellemeleri daha hızlı alma imkanına kavuştu, meizu ise en az 1 üst sürüm güncelleme veriyor güncel cihazlarına. buna dayanarak android pie ile tanışacağımıza yüksek ihtimal veriyorum
Cihazınızı keyifle kullanmanız dileğiyle başka sorularınız olrusa rahatlıkla sorabilirsiniz
 

hsynkabil

Çiçeği burnunda
Bu şekilde sorunları varsa çok üzücü. Play store içinde uygulama ayarlarından play store uygulamasını bulup önbelleği temizle yapım denemizde fayda var olmazsa aynı yerden play store in güncellemeleri kaldırmayı deneyin
Yok ise yaramadi hatta telefonu da restart ettim, ama play store daki uyari onceden kirmizi idi simdi yesil oldu
 
Üst