• Değerli Ziyaretçi, Meizu Türkiye forumunu yeni adresinde ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Forumdaki değişiklikler hakkında bilgi sahibi olabilmek için lütfen tıklayınız:

    Yeni forum düzenlemeleri hakkında

Ana Konu Meizu 16th Ana Konu / Kullanıcıları Kulübü

Death_Mark

Çiçeği burnunda
maalesef yok kardeşim. Benim telefonun ekranı da gitti yaşadığım yerdeki tüm telefonculara baktım bulamadım, cihaz kvk garantili diye kvk’ya mail attım parası neyse verelim yapsınlar diye firma ile anlaşmamız bitti yardımcı olamıyoruz dediler, internette bulduğum tüm firmalara yazdım yok yok yok. Sadece Ankara’da bimar bilgisayar diye bir yer var dedi o da 2650 TL fiyat çekti ağzıma geleni sayıp kapadım telefonu. Telefon şu an çöp oldu kenarda duruyor. Meizu iyi güzel ama başına bir şey gelirse vay haline ne yedek parça var ne muhattap. Türkiye’de tercih edilecek firma değil
Garanti sürecinde pilini değiştiremediğime pişman oldum.
 

QuinKuark

Çiçeği burnunda
Herkese merhaba. 16TH telefonumda flyme 7.3g sürümünü kullandıyordum merak edip flyme 9.21.11.18 beta sürümü yükledim. geri 7.3g sürümüne geri dönemiyorum. flyme 9 u türkçe de yapamıyorum. root vs işlemlerinden hiç anlamıyorum
 

mstcnyvz

Çiçeği burnunda
16th telefonumun hoparlör sesi sürekli gidip geliyor. Ahize kısmından gelen seste sorun yok ama müzik, video vs. izlerken yada dinlerken bir anda hoparlör sesi gidiyor ahize sesinden dinlemek zorunda kalıyorum. Başka bir uygulamaya girdiğimde sorun 1 2 dakikalığına düzenliyor sonra yine ses gidiyor. Sorun yazılımsal mıdır?
 

Ömer Faruk

Çiçeği burnunda
Maizu 16 telefonum bu açılış ekranında kaldı ne ileri ne de geri gidiyor pc de tanımıyor cihazı ne yapabilirim. telefoncular zaten meizu diye ellemiyor.
WhatsApp Image 2023-10-23 at 18.38.32.jpeg
 
Son düzenleme:
Üst