• Değerli Ziyaretçi, Meizu Türkiye forumunu yeni adresinde ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Forumdaki değişiklikler hakkında bilgi sahibi olabilmek için lütfen tıklayınız:

    Yeni forum düzenlemeleri hakkında

Tanıtım HSR Servis Güvencesiyle Meizu Cihazlarda Garanti Dışı Yazılımsal Destek

Bayalaettin

Çiçeği burnunda
#21
Telefonumu değiştirmek için kendisine mesaj attım daha üst bir model telefon alırım diye düşündüm kendisinden.. bana değiştirmene gerek yok elindeki telefon dursun dedi istese bana başka telefon satabilir di fakat müşterilerini düşünen çok iyi niyetli e İşinin ehli bir kardeşimiz kendisine teşekkür ederim.
 

isikmuhamm

HSR Servis Türkiye
Yönetici
#22
İyi temenniler için herkese teşekkür ederim dostlar. Adresimiz değiştiği için gönderiyi düzenledim, herkese iyi çalışmalar
 

Talat Can

Merhaba, dünya!
#23
Merhabalar,

İlk olarak @isikmuhamm arkadaşıma çok teşekkür ediyorum, iki tane Note 9 6 GB modeli gönderdim ve ikisini de GLOBAL'e çevirerek kayıtlarını yaptı. Telefonlarınızı tereddüt etmeden götürebilceğiniz ve gönderebileceğiniz bir kişidir.

Not: Ben tanımam şahsen kendisini forumlardan bildiğim kadarıyla ve referansları okuyarak kendisiyle iletişeme geçtim.
 

FatihAksoy

...
Yönetici
#29
Muhammet Ustaya Ulaşmak isteyenler, kendisi Biraz rahatsiz lütfen sadece WhatsApp'tan yazin...

Numarasi ektedir wp üzerinden yazarak iletişim Kurunuz size zahmet

S01111-20005669.jpg
 

Ngdduru

Çiçeği burnunda
#33
Evet Servis Devam ediyor. Dün sağolsun yardımcı oldular. Bir problem daha çıktı bugün tekrar yardımcı oldular. Sorunum kökünden çözüldü. Teşekkür ederim. İşinin ehli insan ile iş yapmak çok zevkli.
 
Üst